Metsähallitus palvelee Ivalon asiakkaita jatkossa puhelimitse ja digitaalisissa palvelukanavissa. Ivalon toimiston asiakaspalvelupiste on auki viimeisen kerran perjantaina 18. lokakuuta.

– Tämä on totta kai harmi monen asiakkaan kohdalla. Asiat voi useimmiten hoitaa sähköisesti tai puhelimitse kotoa käsin, mikä voi olla asioinnin kannalta vaivatonta. Yleensä asiat koskevat kalastus- tai maastoliikennelupia ja tupavarauksia, erälupien erityisasiantuntija Outi Huhtala Metsähallituksesta sanoo.

Kalastus- ja metsästysasiakkaita palvellaan jatkossa Erälupien palvelunumerossa 020 69 2424, joka on auki arkisin kello 9–15. Palvelunumeron kautta asiakkaat voivat kysellä muun muassa paikallisten maksuttomia kalastuslupia, kuntalaisten maksullisia jokikalastuslupia tai esimerkiksi koltta-alueen kalastuslupia.

Lisäksi asiakkaita palvellaan useissa digitaalisissa palveluissa. Useimmat kalastus- ja metsästysluvat löytyvät verkosta Eräluvat.fi-palvelusta. Myös maastoliikenneluvat ja tietoa valtion maiden maastoliikenneasioista löytyy Eräluvat.fi-palvelusta.

Valtion maiden muista luvista ja suostumuksista löytyy lisätietoa osoitteesta www.metsa.fi/maat-ja-vedet/luvat.

Lisätietoja:
Erälupien erityisasiantuntija Outi Huhtala, Metsähallitus
outi.huhtala@metsa.fi